Καλωσήρθατε
στο Porto Antico

2
0
0

Σχετικά.

Το ξενοδοχείο προσφέρει 11 δωμάτια, τα 6 εκ των οποίων, με ανεμπόδιστη, μαγευτική θέα προς την θάλασσα, τον ενετικό φάρο, το φρούριο Φιρκά και το Γιαλί Τζαμισί (τζαμί του γιαλού). Eπίσης, διαθέτει και τρία διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων το καθένα, λίγα μέτρα απόσταση από το ξενοδοχείο.

Όλα τα δωμάτια και τα διαμερίσματα διαθέτουν : καινούργια ορθοπεδικά στρώματα, ατομικά ρυθμιζόμενο κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi , LCD δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, λουτρό με ντουζιέρα κ προϊόντα περιποίησης, στεγνωτήρα μαλλιών και μπαλκόνι ή παράθυρα με μοναδική θέα προς την θάλασσα του ενετικού λιμανιού και προς τα γραφικά σοκάκια της παλαιάς πόλης. Τα διαμερίσματα διαθέτουν επιπλέον και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Porto Antico

Cozy Διαμερίσματα.

οδός Κονδυλάκη.

Porto Antico

Cozy Διαμερίσματα.

οδός Κονδυλάκη.

Τοποθεσία.

Το PORTO ANTICO, βρίσκεται στο κέντρο του γραφικού παλαιού λιμανιού των Χανίων και ταυτόχρονα δίπλα στο σύγχρονο κέντρο της πόλης, σε ένα ιστορικό κτήριο απέναντι από τον ενετικό φάρο. Διαθέτει 10 δωμάτια με υπέροχη θέα προς το λιμάνι και τον ενετικό φάρο ή προς την γραφική παλιά πόλη των Χανίων.