Τοποθεσία.

Η τοποθεσια μας ειναι το παλιο λιμανι ετσι η προσβαση μεχρι ενα σημείο γίνετε με αυτοκινητο και ύστερα περπατωντας μολις 5 λεπτα.

Οδηγώντας την λεωφόρο Καραμανλή φτάνεις στο κέντρο της πόλης, περιμετρικά μας μπορείς να βρείς δημόσια και ιδιωτικά parking.

Οδηγώντας την κεντρικη λεωφόρο και μέσω της οδου Ακρωτηρίου φτάνεις στο κέντρο της πόλης, περιμετρικά μας μπορείς να βρείς δημόσια και ιδιωτικά parking.

Τοποθεσία.

Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου, το καθιστά ιδανικό για τους επισκέπτες που επιθυμούν να διαμείνουν στην πανέμορφη παλαιά πόλη, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα περισσότερα αξιοθέατα της περιοχής. Οι πολλές παραδοσιακές ταβέρνες, τα μπαρ, τα καφέ, τα εμπορικά καταστήματα και τα μουσεία, καθώς και το γραφικό ενετικό λιμάνι, καθιστούν την περιοχή, πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών, ιδίως τους καλοκαιρινούς, αλλά και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου.

Η πανέμορφη πόλη των Χανίων κατάφερε να κρατήσει τα τοπικά αυθεντικά χρώματά της, παρά τον αυξάνοντα τουρισμό της.Θεωρείται από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδος και η πιο γραφική της Κρήτης. Τα Χανιά χαρακτηρίζονται από έντονη πνευματική ζωή. Πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο (εκθέσεις, φεστιβάλ, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, εικαστικά κ.α).

Δημοτική Αγορά.

Η Δημοτική Αγορά Χανίων, το τεράστιο κτίσμα των 4.000 τ.μ., σε περιβάλλοντα χώρο 17.200 τ.μ., είναι η “καρδιά» της πόλης. Kτίσμα πρωτότυπο και μελετημένο, αποτελεί όχι μόνο κέντρο μεγάλης επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά και μια χειροπιαστή εικόνα της ιδέας της Αγοράς της Αρχαίας Ελλάδας.

Το 1980, η Δημοτική Αγορά Χανίων χαρακτηρίσθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού ως διατηρητέο μνημείο.

Ενετικό Λιμάνι.

Το λιμάνι των Χανίων κατασκευάστηκε από τους Ενετούς την περίοδο της αποίκησης τους στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα μεταξύ του 1320 και 1356, και αποτέλεσε σημαντικό κέντρο για την εξυπηρέτηση του βενετσιάνικου στρατιωτικού στόλου, καθώς επίσης και ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά λιμάνια της ανατολικής Μεσογείου.

Σήμερα, το γραφικό Ενετικό λιμάνι των Χανίων συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών και Χανιωτών, κυρίως τους θερινούς μήνες. Πολλά εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, μπαρ κατά μήκος της παραλίας, προσφέρονται για χαλαρές ώρες αναψυχής και ψυχαγωγίας.